Bewoners van het buitengebied in de Kop van Overijssel kunnen zich aanmelden voor een glasvezelabonnement. Op 18 december 2017 is de deadline en dan wordt bekend of 50% van de bewoners een glasvezelabonnement heeft afgesloten en de aanleg van glasvezel doorgaat.

Dat de vraag naar een goede breedbandverbinding in het buitengebied groot is, blijkt uit de reeds afgeronde campagnes.

Er zijn veel manieren waarop particulieren en bedrijven voordeel kunnen hebben van een snelle, betrouwbare glasvezelaansluiting. Klik hier voor een aantal voorbeelden.

Een belangrijk aandachtspunt bij de overstap op glasvezel is uw huidige eMail-adres. Is dit bij een Internet Provider, bijv. KPN, Ziggo, XS4ALL, Tele2, Telfort, enz., of bij één van hun voorgangers of dochters, dan is het verstandig het volgende documentje even te lezen: eMail-adressen.pdf (klik hierop om het te openen)

DutchVDI helpt u bij het maken van de juiste keuze bij het kiezen van een glasvezel abonnement en kan u daarna adviseren en ondersteunen in het gebruik van alle moderne digitale diensten die via het Internet worden aangeboden. Zowel zakelijk als privé.